Βαθμολογία

Αχτίδα φωτός για τον αθλητισμό το 2021

Ούτε στα πιο εφιαλτικά του όνειρα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ανθρώπινος νους, όλη αυτή την νοσηρότητα που ζει ο πλανήτης, τους τελευταίους δέκα μήνες από τον Μάρτιο του 2020. Ιός επικίνδυνος που σκοτώνει τους ανθρώπους. Όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου, βλέπεις ανθρώπους φοβισμένους με μάσκες που δεν μπορείς καλά – καλά να τους γνωρίσεις. Η αγαπημένη μας πόλη η Λάρισα που έσφυζε από ζωή, έχει τώρα μόνο κατεβασμένα λουκέτα, κλειστά μαγαζιά, καρέκλες αναποδογυρισμένες. Σχολεία κλειστά, εκκλησίες άδειες, παντού θλίψη. Μακάρι το εμβόλιο που θα έρθει να γιατρέψει τις πληγές που άφησε ο ιός. Μακάρι όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε να τελειώσει. Μακάρι το 2021 να φέρει μόνο χαμόγελα και χαρά στους ανθρώπους.

Ο αθλητισμός που αγαπάμε και υπηρετούμε κατέβασε ρολά πριν καλά – καλά ξεκινήσει. Υπάρχει μία αχτίδα φωτός να ξεκινήσει και πάλι με τον καινούργιο χρόνο. Όλοι μας θέλουμε να γυρίσουμε σε αυτό που μας δίνει ζωή και είναι η ζωή μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χιλιάδες αναγνώστες μας όλα αυτά τα χρόνια, τους ανθρώπους που εμπλέκονται με τον αθλητισμό, προέδρους ομάδων, παράγοντες, προπονητές, παρατηρητές, παίκτες. Και πιο πολύ απ’ όλους να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια δίχως δεύτερη σκέψη.

Σας ευχαριστούμε που μας φτάσατε τόσο ψηλά και σας υποσχόμαστε με την δύναμη του θεού να είμαστε πάντα δίπλα σας γιατί σας αγαπάμε αληθινά.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος από την διοίκηση του athleticlarissa.gr

Χρήστος – Βάσω Γκατζούλη