Βαθμολογία

Ανανέωσε ως το 2023 ο Τζαβέλλας

Παίκτης της Αλάνιασπορ θα συνεχίσει να είναι ως το 2023 ο Γιώργος Τζαβέλλας. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο και όλους όσοι συνέβαλαν στην ανανέωση του συμβολαίου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο. Νιώθω την υποστήριξη όλων από την πρώτη μέρα που ήρθα. Πλέον βρισκόμαστε σε διαφορετικό σημείο.

Έχουν αλλάξει πολλά από την μέρα που εντάχθηκα στην ομάδα. Ο σύλλογος πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και όλοι έχουν δουλέψει γι' αυτό. Όπως είπε ο πρόεδρος από εδώ και πέρα θα έχουμε επιτυχίες. Πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι. Μένω στην Αλάνια με την οικογένεια μου. Εισπράττω αγάπη και σεβασμό. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», ήταν οι δηλώσεις του Τζαβέλλα για την νέα αυτή συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Αλανιασπορ, Χασάν Τσαβούσογλου υποστήριξε: «Ο Τζαβέλλας έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο μας από την μέρα που ήρθε. Έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του και έχει κάνει φίλους χάρη στην προσωπικότητα του. Εκ μέρους του συλλόγου τον ευχαριστώ για την αφοσίωση του και το νέο του συμβόλαιο.

Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε. Ο Τζαβέλλας πλέον είναι ένα παιδί του συλλόγου. Έγινε ένας πραγματικός άνθρωπος της Αλάνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».