Βαθμολογία

ΠΑΕ Λαμία: Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τραπέζι στον Παρνασσό!

Ο πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ της ομάδας της Φθιώτιδας και της ΑΕΛ συνεχίζεται.

Η ΠΑΕ Λαμία απάντησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιτέθηκε στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Στην ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρεται:

«Η απόφαση αναβολής των αναμετρήσεων της Λαμίας με Ατρόμητο και Λάρισα, από τα αρμόδια όργανα, στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας Υγείας, ήταν απόλυτα λογική.

 Η ομάδα έχει αυτή την στιγμή 10 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού, τη στιγμή που ένας εκ των ποδοσφαιριστών μας νοσηλεύεται με Covid 19 από το βράδυ του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει έντονα τα συμπτώματα της νόσου. Επίσης μια ολόκληρη οικογένεια ποδοσφαιριστή μας, νοσεί από την μεταδοτικότητα του φονικού ιού.

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες από πλευράς ΑΕΛ μία στοχοποίηση προς το πρόσωπο του κυρίου Μαυρωτά, ο οποίος έπραξε με αίσθημα ευθύνης για να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις την ώρα που η πανδημία έχει καθηλώσει ολόκληρη την χώρα.

Όπως άλλωστε έπραξε ξανά στο μεταξύ μας ματς στις 8 Νοεμβρίου, που και τότε με αίσθημα ευθύνης ανέβαλε τον αγώνα για να διαφυλάξει την δημόσια υγεία, με δύο κρούσματα, παρόλο που δεν το ανέφερε πουθενά τότε το πρωτόκολλο

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τραπέζι στον Παρνασσό!

Ευχόμαστε στον κ. Κούγια και στην ΠΑΕ ΑΕΛ, Καλές Γιορτές με Υγεία!».