Βαθμολογία

Παπαϊωάννου: «Στη Λαμία έχουμε πολλά άτομα στο νοσοκομείο»

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου απάντησε στον ομόλογό του της ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, άφησε αιχμές για τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τη σειρά του μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και απάντησε στον παράγοντα της Λάρισας.

 «Οι νοσούντες είναι 10. Θα είναι για 14 μέρες σε περιορισμό και πρέπει να βγάλουν δύο αρνητικά τεστ για να ξεκινήσουν προπονήσεις. Μετά είναι και τα υπόλοιπα μέλη που είχαν επαφές. Από σπίτι σε σπίτι θα παρθούν δείγματα για μοριακά τεστ και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο Παπαϊωάννου και πρόσθεσε: «Το πρώτο κρούσμα ήταν από έναν ποδοσφαιριστή και μετά ξέφυγε η κατάσταση».

Για όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Ο φίλος μου ο Αλέξης είναι καλός νομικός και τα ερμηνεύει κατά το δοκούν και το συμφέρον του. Δεν είναι όλα έτσι, η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Αν βλέπει φαντάσματα δεν μπορώ να κάνω κάτι, ας έρθει να δει. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αλλά υπάρχουν και κόκκινες γραμμές. Εγώ θέλω να προστατέψω την υγεία των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους. Στη Λαμία έχουμε πολλά άτομα στο νοσοκομείο».

Για την επίθεση στον Γρηγορίου: «Από τον κ. Κούγια άκουγα ότι ο κ. Γρηγορίου είναι αξιόλογος προπονητής και άνθρωπος. Αν ανέβαλε αυτός το ματς με τη Λαμία, γιατί δεν το δήλωσε τότε. Το μόνο που του ευχήθηκα ήταν ότι προέχει πάντα η υγεία. Ένας άνθρωπος με απλή λογική αυτά θα έλεγε, δεν πλάθει σενάρια. Ο Γρηγορίου είναι σοβαρός άνθρωπος. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν μπορώ να ξέρω τι λέγανε Γρηγορίου και Κούγιας.

Αν έχει κάτι παραπάνω ας το πει. Εμείς έχουμε δυο παιχνίδια που αναβλήθηκαν, χωρίς να έχουμε υπαιτιότητα. Επιστρέψαμε στη βάση μας χωρίς φασαρίες. Γίνεται ανθρωποφαγία, έχουμε άνθρωπο στο νοσοκομείο. Πόσο ξεφτίλισμα αντέχει το ποδόσφαιρο, ντρέπομαι που είμαι μέλος του συνεταιρισμού. Πόσο θα το ξεφτιλίσουμε το άθλημα;».