Βαθμολογία

Μπαράνκο: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό»

Στις εγκαταστάσεις του ΑΕΛ RADIO 104,8 και την εκπομπή «Χωρίς Αντίπαλο» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/12) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Μπρούνο Μπαράνκο. Μαζί του βρέθηκε και ο εκπρόσωπός του ο Λιονέλ Πότσι που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ΑΕΛ και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Ο 23χρονος επιθετικός από την Αργεντινή αφού ευχαρίστησε τον κ. Κούγια για την ευκαιρία που του έδωσε είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ, είναι για εμένα μία πρόκληση αυτή η μεταγραφή.

Έχω πληροφορηθεί πολλά για τη νέα μου ομάδα, θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση που αγωνίζεται είπε: «Αγωνίζομαι φορ αλλά μπορώ να βοηθήσω και σε άλλες θέσεις της επίθεση».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με το πρωτάθλημα της Αργεντινής: «Είναι περισσότερο δυναμικό το πρωτάθλημα στην Αργεντινή αλλά και εδώ έχει ανάλογα στοιχεία».

Για το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος: «Θα χρειαστώ λίγες ημέρες για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».