Βαθμολογία

Ολοκληρωμένη πρόταση της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη Γ’ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας της Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας με τους εκπροσώπους όλων των σωματείων της Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής έγινε ουσιαστικός διάλογος και όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων επισήμαναν τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα θεσπίσει η πολιτεία και αναφέρθηκαν ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να μειώσει τα έξοδα διαιτησίας, να καλύψει μέρος των μετακινήσεων και να λάβουν έκτακτη επιχορήγηση από την πολιτεία ή την περιφέρεια ή την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε να λάβουν κάποια οικονομική βοήθεια καθώς είναι πολλούς μήνες υποχρεωτικά σε απραξία.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας δεσμεύτηκε δια του προέδρου της ότι θα συγκεντρώσει όλες τις προτάσεις των σωματείων, θα τις ομαδοποιήσει και θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΠΟ και σε όλες στις ενώσεις όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

liganews.gr