Βαθμολογία

Σε αναζήτηση προπονητή η ΑΕΚ

Ειλημμένη φαίνεται πως είναιη η απόφαση των ανθρώπων της Ένωσης, για τερματισμό της συνεργασίας τους, με τον Μάσιμο Καρέρα.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να φτάνουν το πρωί της Τρίτης, σε αυτή την απόφαση.

Το νέο άσχημο αποτέλεσμα (2-2 με Βόλο), αλλά και το κλίμα που έδειχνε να επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, φαίνεται πως έφεραν και την... ολική ρήξη ανάμεσα στην Ένωση και στον Ιταλό τεχνικό.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν ήδη προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με υποψήφιους στόχους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο και ήδη ο Ίλια Ίβιτς έχει... πέσει με τα μούτρα προκειμένου να βρει τον ιδανικό προπονητή για την ομάδα.

Τα... πρώτα ονόματα

Ήδη, έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα που εξετάζονται από τον Ίλια Ίβιτς και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για τον αντικαταστάτη του Μάσιμο Καρέρα.

Το προβάδισμα έχουν οι... παλιοί, Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ισπανό να βρίσκεται πιο μπροστά, στην κουρσά των δυο.

Φυσικά, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις τεχνικών πλην των δυο που αναφέρουμε παραπάνω. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

onsports.gr