Βαθμολογία

Τζέκος: «Η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει τη Γ’ Εθνική»

Σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή της πανδημίας οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα κι αυτό δηλώνει ξεκάθαρα ο παίκτης Αναγέννησης Καρδίτσας, Δήμος Τζέκος.

Περίπου εννέα μήνες άνεργοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να παραμείνουν σε επαφή με το άθλημα και αυτά τα «μαθήματα» από το διαδίκτυο δεν φτάνουν. Είναι μάλλον για να περνάει η ώρα. Ότι μπορεί λοιπόν ο κάθε παίκτης να κάνει έχοντας αντιμέτωπος τον ιό αλλά και την ψυχολογία. Μπορεί να έχει φτάσει αισίως στα 33 του αλλά το πάθος του για το Ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο. Ο Δήμος Τζέκος αποτελεί σημείο αναφοράς για την ΑΣΑ τόσο για τους έμπειρους συμπαίκτες του όσο και για τους πιο νέους. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει άποψη για αυτά που συμβαίνουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

«Πρώτα από όλα η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη αυτή την περίοδο. Υπάρχει συνεργασία τόσο με τον γυμναστή όσο και με τον προπονητή αλλά αν η ομάδα δεν είναι μαζί δεν μπορεί προετοιμαστεί ανάλογα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ξεμείναμε από …ψυχολογία. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπούμε ξανά στο γήπεδο να παίξουμε και μάλιστα πάλι χωρίς φιλάθλους.

Μπορεί να είναι λογικό για έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται να μην αμείβεται αλλά, ιδιαίτερα για έναν οικογενειάρχη τα έξοδα τρέχουν.

Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, να τα βάλει σε μία σειρά αν μπορεί και μετά να σκεφτεί και το ποδόσφαιρο.

Αν τελικά αρχές Φεβρουαρίου ξεκινήσει τελικά το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είμαστε σίγουροι ότι θα τελειώσει;

Αν είναι να υπάρξει νέα διακοπή καλύτερα να μην ξεκινήσει καθόλου. Η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο από την στιγμή που έχει εντάξει και την δική μας κατηγορία σε αυτό.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ραντεβού στα γήπεδα…», τόνισε ο υψηλόσωμος φορ της ΑΣΑ.

karditsasport