Βαθμολογία

«Παύλα» θέλουν τα σωματεία της ΕΠΣΗ

 

Μία πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ και των σωματείων της Α1 και Α2 Κατηγορίας. Εκεί συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί λόγω της πανδημίας και της διακοπής, με τους εκπροσώπους των ομάδων να εκφράζουν τις απόψεις τους προς την διοργανώτρια αρχή. 

Οι περισσότερες ομάδες έδειξαν να έχουν κοινή γραμμή πλεύσης και κοινές απόψεις, καθώς ζήτησαν ουσιαστικά να μπει “παύλα” στη φετινή σεζόν. Με τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει, οι εκπρόσωποι των σωματείων ζήτησαν από τον Νίκο Τζώρτζογλου να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. 

Πλέον μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί από τον ΕΟΔΥ και την Ελληνική Ομοσπονδία, καθώς η ΕΠΣΗ θα μεταφέρει το αίτημα των σωματείων. Η τελική απόφαση για το εάν θα μπει “παύλα” στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα ληφθεί από τον Οργανισμό Υγείας αλλά και την ΕΠΟ κατόπιν συννενόησης με τους Λοιμοξιωλόγους αλλά και σε σχέση με τα “θέλω” των σωματείων.