Βαθμολογία

Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια - Αθώωση Μαρινάκη

Ο Εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης πρότεινε την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ χαρακτήρισε ως χειραγωγημένο το Ολυμπιακός-Βέροια, από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

Γνωστή, έγινε πριν από λίγα λεπτά, η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, για τους 28 κατηγορούμενους της υπόθεσης της «Συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου». 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Εισαγγελέας χαρακτήρισε «χειραγωγημένο» το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια (3-0) , από την πλευρά των φιλοξενουμένων και πρότεινε την ενοχή των ανθρώπων της ομάδας της Ημαθίας, Γιώργου Αρβανίτη (μεγαλομέτοχος) και Γιώργου Λαναρή (παράγοντας), καθώς επίσης των ποδοσφαιριστών Μπάρμπα και Παυλίδη.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η χειραγώγηση έγινε για καθαρά στοιχηματικούς λόγους, αναφέροντας για τους ποδοσφαιριστές πως είχαν «προκλητικά απαθή» στάση σε δύο τέρματα που δέχθηκε η ομάδα τους, το πρώτο και το τρίτο.

Τέλος, για τους οκτώ που κατηγορούνται για σύσταση «Συμμορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ανάμεσα στους οποίους, βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Εισαγγελέας πρότεινε την οριστική απαλλαγή τους.

onsports.gr