Βαθμολογία

Κοζάνη: Έρχονται διοικητικές εξελίξεις

Περιμένουν επίσημη πρόταση τα αδέρφια Καπετάνου για το διοικητικό «αύριο» στην Κοζάνη.

Συνάντηση με ενδιαφερόμενους για να εμπλακούν διοικητικά στην Κοζάνη είχαν τη Δευτέρα οι Παντελής και Κώστας Καπετάνος, που κινούν τα νήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρόλευκων», αλλά αναζητούν λύσεις οικονομικής και διοικητικής φύσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που τους χτύπησαν την πόρτα είναι Κοζανίτες επιχειρηματίες, 4-5 στον αριθμό, που δραστηριοποιούνται στην πόλη με μαγαζιά, ενώ φημολογείται ότι κάποιος ή κάποιοι έχουν ασχοληθεί και παλιότερα με ποδοσφαιρική ομάδα.

Τα αδέρφια Καπετάνου περιμένουν επίσημη πρόταση για να εξακριβώσουν αν είναι πρόσφορο το έδαφος για να παραχωρήσουν τα «κλειδιά» και τη διαχείριση της ομάδας και ακολούθως να αποχωρήσουν εκτός σοβαρού απροόπτου.

Και αυτό γιατί δεν φαίνεται να έχουν πρόθεση να παραμείνουν με τις συνθήκες που διαμορφώνονται, εκτός αν δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και συνεχίσουν να ηγούνται μεταβατικά, μέχρι να «περπατήσει» κάποια άλλη κίνηση, από άλλη κατεύθυνση.

Το γεγονός πάντως ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση αυξάνει τα διαθέσιμα χρονικά περιθώρια για να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

soccerpractor