Βαθμολογία

Ασσαργιωτάκης για Γ’ Εθνική: «Αμήν και πότε!»

Ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης μίλησε στο «prismasport» για την διαφαινόμενη επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου τόνισε ότι η ομάδα του δηλώνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής υπογραμμίζοντας ότι δεν εφησυχάζουν ποτέ και ότι θα συνεχίσουν με το έμψυχο υλικό που έχουν έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Αμήν και πότε. Εμείς δηλώνουμε παρόν και έτοιμοι για δράση. Μας έλειψε το γήπεδο και θα γυρίσουμε δυνατότεροι σαν οικογένεια γιατί δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Αφού όλοι φωνάζουμε ότι είχαμε κάνει προγραμματισμό σεζόν… ας τον τηρήσουμε.

Απλά θα συνεχίσουμε με το έμψυχο υλικό που έχουμε ως το τέλος. Είναι καλό να συνεχιστούν για όλους τους ερασιτέχνες παράγοντες και αθλητές τα πρωταθλήματα. Ένα ολοκληρωτικό απαγορευτικό θα σήμανε το τέλος πολλών σωματείων.

Η επανεκκίνηση τους θα ήταν δύσκολη υπόθεση για την επόμενη χρονιά. Το καλοκαίρι βέβαια θα γίνει πρόταση από το σωματείο μας για ένα γενικό φόρουμ των ερασιτεχνικών σωματείων σε επίπεδο Κρήτης».