Βαθμολογία

Τα Αττικά Αρτοποιεία εξηγούν...

Στο γεγονός ότι τους έγινε έξωση από τη νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου, αποδίδει το “λουκέτο” που μπήκε προ ημερών στο κατάστημά τους στο κέντρο της Λάρισας, η διοίκηση των “Αττικών Αρτοποιείων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της: “Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα και για την ορθή ενημέρωση των αναγνωστών σας, σας ενημερώνουμε ότι η διακοπή λειτουργίας του ευρισκομένου στη Λάρισα και επί της συμβολής των οδών Κούμα και Μεγ. Αλεξάνδρου, αρ. 1, μισθίου καταστήματός μας, δεν ήταν επιλογή της διοίκησης της εταιρίας μας, ούτε φυσικά οφείλετο σε προβλήματα ρευστότητας ή αδυναμίας εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών μας, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Αντιθέτως, η διακοπή λειτουργίας του καταστήματος οφείλετο σε απρόβλεπτα γεγονότα, ανεξάρτητα από την βούλησή μας και συγκεκριμένα στην καταγγελία της μίσθωσης του χώρου, όπου λειτουργούσε το κατάστημα, από τη νέα ιδιοκτήτρια του χώρου και στην εκ του νόμου απορρέουσα υποχρέωσή μας να αποδώσουμε άμεσα ελεύθερη την χρήση του χώρου (καταστήματος), γεγονός, που όπως αντιλαμβάνεσθε, κατέστησε αναπόφευκτη την διακοπή λειτουργείας αυτού.”