Βαθμολογία

Πρινιανάκης: «Ελπίζω να συνεχιστεί η Γ’ Εθνική»

Ο Κώστας Πρινιανάκης μίλησε στην σελίδα του Ρεθυμνιακού για τις επιπτώσεις που έχει στη Γ’ Εθνική η διακοπή λόγω της πανδημίας. Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ομάδα μας ήταν αρκετά ανταγωνιστική σε όλα τα ματς είτε με ελλείψεις, είτε χωρίς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρινιανάκης αναφερόμενος στην πορεία που είχαν τα «δελφίνια» μέχρι και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και λίγο πριν το 2ο «κύμα» έλευσης του Κορονοϊού, «σφραγίσει» ξανά τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια. Και συνεχίζοντας για τα πεπραγμένα εκείνου και των συμπαικτών του, έγινε πιο αναλυτικός «Κάθε ματς το βλέπαμε εντελώς διαφορετικά με στόχο πάντα την νίκη. Ο απολογισμός μας ήταν 2 νίκες στην έδρα μας, 2 ήττες εκτός και μια νίκη στο κύπελλο. Κάθε ομάδα πρέπει την έδρα της να την χρησιμοποιεί σαν «φρούριο» όπως εμείς είχαμε αρχίσει να κάνουμε. Παράλληλα στους εκτός έδρας αγώνες κοντράραμε κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτου δυναμικότητας. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα γιατί έχουμε πολλά να δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Όμως πρώτα απ’ όλα προέχει η υγεία όλου του κόσμου. Πιστεύω ότι είχαμε την δυνατότητα να ήμασταν πιο πάνω βαθμολογικά, όμως τα αποτελέσματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε».

Στην συνέχεια ο νεαρός οπισθοφύλακας μίλησε για τις επιπτώσεις που θα έχει η νέα διακοπή για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής ενώ παράλληλα έδωσε προς όλους το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε «Σίγουρα θα επηρεάσει κατά πολύ την ομάδα μας, αλλά και όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες, καθώς δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Όμως ο κάθε ένας θα πρέπει να συντηρηθεί εν’ όψη κάθε απόφασης που θα παρθεί για την συνέχεια των πρωταθλημάτων. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και πίστη. Έστω και αν αυτές οι γιορτές θα έχουν διαφορετική εικόνα σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε και έχουμε ζήσει, ας τηρήσουμε τα μέτρα που απαιτούνται έτσι ώστε η νέα χρονιά να μας βρει υγιείς και με ακόμη περισσότερη «όρεξη» στα γήπεδα».