Βαθμολογία

Ξεκίνησε έρευνα ο εισαγγελέας μετά τις καταγγελίες

Αρης - ΠΑΟΚ: Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ξεκίνησε έρευνα με αφορμή την επίσημη καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, για απόπειρα δωροδοκίας παικτών του Άρη από ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αφορμή αποτέλεσε η επίσημη καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Αρη, Μάριο Σιαμπάνη, αλλά και οι δηλώσεις του αμυντικού του Άρη, Δεληζήση.

Ο εισαγγελέας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας. Παράλληλα, ζητεί να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία κι αν αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν ο καταγγέλλων Κ. Καραπαπάς, ο τερματοφύλακας Μ. Σιαμπάνης και ο ποδοσφαιστής Γ. Δεληζήσης, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

onsports.gr