Βαθμολογία

Ξανά στο γήπεδο η Super League 2!

Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις για την Super League 2 από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει στην Super League 1, ξεκινούν σήμερα οι ομαδικές προπονήσεις στην Super League 2, προς επιβεβαίωση της mikriliga.com. Το πράσινο φως δόθηκε το Σάββατο το βράδυ με σχετική απόφαση της ΓΓΑ, έπειτα από την έγκριση του αιτήματος από τους Λοιμωξιολόγους.

Οι παίκτες της SL2 θα επιστρέψουν στο γήπεδο μετά από ένα μήνα, αφού πρώτα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο και για την έναρξη του πρωταθλήματος που αναμένεται τις πρώτες ημέρες του 2021, σε περίπτωση που δεν γίνει έστω μία αγωνιστική μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Επιτρέπεται από την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2) και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Volley League).

Αυτή η προσθήκη στις αθλητικές δραστηριότητες που ήδη επιτρέπονταν ως τώρα, περιλαμβάνεται στην Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ισχύουν από αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Υπήρξε, νωρίτερα, θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες. Οι ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού συνεχίζονται προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλα ομαδικά αθλήματα των ανωτάτων κατηγοριών, τα οποία θα περιλαμβάνουν στο πρωτόκολλό τους υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για COVID-19».