Βαθμολογία

Νέα ήττα για την ΑΕΛ, 0-1 από τον ΟΦΗ

Μία ακόμη εντός έδρας ήττα γνώρισε η ΠΑΕ ΑΕΛ, χάνοντας στο στάδιο Αλκαζάρ από τον ΟΦΗ με 0-1 και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» μέσα στο «Αλκαζάρ» με αυτογκόλ (1-0), στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη στο αυτογκόλ του Σπαρβ στο 58’. Οι «βυσσινί» για ένα ακόμη παιχνίδι δεν είχαν καλή εικόνα, καθώς δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του ΟΦΗ.

Κίτρινες: 66’ Μπαλογιάννης, 76’ Γλυνός, 77’ Μιλοσάβλιεβιτς, 87’ Πλατέλλας, 90’ Σωτηρίου, 90+2’ Σπαρβ, 90+4’ Τρούγιτς.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (80’ Ζαχαράκης), Ντουρμισάι (57’ Γιουνές), Πλατέλλας, Ζίζιτς, Πινακάς (57’ Τρούγιτς), Μπέρτος (63’ Γλυνός).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης (86’ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος, Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Στάρτζεον (90+3’ Γρίβας), Σαρδινέρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουτσίαυτης του συνδέσμου Άρτας με βοηθούς τους Κουρουμπύλια (Δυτικής Αττικής), Καλαμπόκη (Αιτ/νιας). 4ος ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας), και VAR ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).