Βαθμολογία

«Αθλητές πρώτων κατηγοριών ξεχνάνε από που ξεκίνησαν!»

Κατάθεση ψυχής και κραυγή αγωνίας από τον έμπειρο επιθετικό του Θερμαϊκού Θέρμης, Μάριο Κράββαρη. Ο 33χρονος φορ, εκ των αρχηγών των «πράσινων» που πρόσφερε πολλά τα τελευταία χρόνια με την εμπειρία και τα κρίσιμα γκολ του και έπαιξε σε σημαντικές ομάδες στην καριέρα του (Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Τύρναβος, ΑΠΕ Λαγκαδά, Κιλκισιακός κ.α.) έδωσε το δικό του στίγμα στα social media για τις καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες του covid-19 στο σύνολο των εμπλεκομένων στον αθλητισμό, στέλνοντας σαφή μηνύματα.

Αναλυτικά το post του Κράββαρη: «Πόσοι από αυτούς που διαβάζοντας ότι “πεθαίνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός” άραγε μπορούν να καταλάβουν έστω και λίγο τι σημαίνει… “εδώ κλείνουν επιχειρήσεις λένε..”

Πόσοι μπορούν να καταλάβουν.. τις ατέλειωτες ώρες προπόνησης και ιδρώτα που έχει ρίξει ένας αθλητής με την ελπίδα και το όνειρο να αγωνιστεί κάπου καλύτερα…

Πόσοι καταλαβαίνουν τον 16χρονο που ακούει τους προπονητές του κάθε μέρα να του λένε “δούλεψε φέτος πρέπει να είναι η χρονιά σου, είναι η ηλικία να φύγεις”.. αλλά την κρίσιμη του χρονιά θα την περάσει στο σπίτι..

Καταλαβαίνει κανείς αυτόν που έφυγε από το τόπο του παρατώντας οικογένεια σπουδές σχολεία για να πάει να παίξει σε άλλη πόλη, νοικιάζοντας σπίτι αλλού.. με την ελπίδα ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον..

Τους παράγοντες και τους προέδρους που έριξαν τα λεφτά τους σε μεταγραφές πληρωμές ρουχισμούς συντηρήσεις γηπέδων.. στο κενό.. τους καταλαβαίνει κανείς..??

Όλους αυτούς που ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και όχι περιστασιακή ευχαρίστηση… Ποιος του καταλαβαίνει..??

Είναι εύκολο να κρίνουμε έναν αθλητή αλλά δύσκολο να καταλάβουμε τι θυσίες έχει κάνει για να τα καταφέρει.. ή πόσες θυσίες έκανε αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ..!!

Υ.Γ. Χιλιόμετρα – έξοδα – όνειρα – προσπάθειες χρόνων.. και ένας χρόνος απραξίας που όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να επανέλθεις.

Υ.Γ. Με λύπη βλέπω τους αθλητές πρώτων κατηγοριών να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν..!!»

 

soccerpractor