Βαθμολογία

Χαμός στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ

Στο 18ο λεπτό διεκόπη οριστικά το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπασάκσεχιρ, καθώς οι Τούρκοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς», μετά από καταγγελία που έκαναν για ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος του βοηθού προπονητή τους από τον 4ο διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πιέρ Γουεμπό κατήγγειλε ότι ο Κονσταντίν Κολτσέσκου από τη Ρουμανία τον αποκάλεσε «νέγρο». «Γιατί με αποκάλεσες νέγρο; Γιατί;» επαναλάμβανε συνεχώς ο Καμερουνέζος, ο οποίος ήταν έξω φρενών και μετά την κίτρινη κάρτα που είχε δει νωρίτερα αποβλήθηκε από τον διαιτητή, με τους Τούρκους να αποφασίζουν στη συνέχεια να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στη συνέχεια η τουρκική ομάδα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, ανέβασε το μήνυμα: «Όχι στον ρατσισμό». Το ματς διεκόπη οριστικά.

Παρί - Μπασακσεχίρ: Την Τετάρτη στις 19:55 η συνέχεια του ματς με άλλους διαιτητές

Το ματς της Παρί με την Μπασακσεχίρ, το οποίο διεκόπη λόγω της ρατσιστικής επίθεσης του τέταρτου διαιτητή στον Πιέρ Γουεμπό, θα συνεχιστεί την Τετάρτη (9/12, 19:55) από το 13ο λεπτό και με νέα διαιτητική ομάδα.

Η Μπασακσεχίρ έφυγε το βράδυ της Τρίτης (8/12) από το γήπεδο στο 18' του αγώνα με την Παρί Σεν-Ζερμέν, επειδή ο 4ος διαιτητής Σεμπάστιαν Κολτσέσκου αποκάλεσε νέγρο τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιέρ Γουεμπό. Όπως έγινε γνωστό καθώς ενημερώθηκαν και οι δύο ομάδες, το ματς θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) με νέα διαιτητική ομάδα.

"Μετά από συζήτηση και με τις δύο ομάδες αποφασίστηκε κατ' εξαίρεση να παικτούν τα εναπομείναντα λεπτά με νέα διαιτητική ομάδα και σέντρα στις 19:55 (ώρα Ελλάδας). Η έρευνα για τη διερεύνηση των γεγονότων θα ξεκινήσει άμεσα", ανέφερε η ενημέρωση της UEFA.