Βαθμολογία

Κούγιας: «Αυτή τη φορά δεν έχει κλάματα»

Δήλωση Αλέξη Κούγια

Μου διάβασαν κάτι ανακοινώσεις του Μπέου και των συμβούλων του, αλλά και του κουμπάρου του Γκαγκάτση, του Τζώρτζογλου.

Μάλλον πρέπει να τις έγραψε για όλους ο Δούκας, χωρίς οι άλλοι να γνωρίζουν τα προβλήματα του.

Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μου μια δικαστική απόφαση, που αφορά τον κ. Δούκα και που εκτός της ποινής που του επεβλήθη, του απαγορεύει να έχει πολιτικά δικαιώματα για έναν χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτό που έκανε είχε ιδιαίτερη ηθική απαξία, γιατί τότε μόνο σου απαγορεύουν να ψηφίζεις, δηλαδή το δικαστήριο του είπε ότι είναι ένα τίποτα και ότι δεν μπορεί να επιλέγει ποιοι θα τον διοικήσουν.

Το άλλο χαρτί που ήρθε στα χέρια μου δυστυχώς, μου έχει δημιουργήσει συναισθήματα λύπης, γιατί είναι ιατρικό και τώρα κατάλαβα γιατί ο Μπέος, ο Τζώρτζογλου και ο Δούκας ζητούν να με εξετάσει γιατρός, γιατί τους το είπε ο Δούκας που ξέρει από αυτά, μόνο που αυτός αντί να ακολουθεί τη θεραπεία του, εργάζεται υπό τις εντολές του Γιωργάκη του Σαββίδη, που είμαι βέβαιος ότι δεν ξέρει τίποτα, ως υγιέστατος άνθρωπος.

Όσον αφορά τον Μπέο, ενώ τα δικαστήρια για τους άλλους θα τα κάνω στην Αθήνα, το δικό του θα το κάνω στη Λάρισα, επειδή έμαθα ότι έχει κάτι φίλους στη Γιάννουλη και επειδή δεν είναι και ρατσιστής, τους περιέγραψε και στην αφίσα που κόλλαγε στις κολώνες στην Παλαιά Φώκαια ο στενός του φίλος από τον Πανιώνιο Οικονομίδης, αλλά δυστυχώς τον έπιασαν οι κάμερες.

Μέχρι τώρα, για αυτήν την αντιδικία του με ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο της ζωής του, είχα αφήσει να ασχολούνται συνεργάτες του γραφείου μου.

Από σήμερα του υπόσχομαι ότι θα ασχοληθώ ο ίδιος και αυτή τη φορά δεν έχει κλάματα.

Τον Τζώρτζογλου τον παραπέμπω σε όσα είπα πριν από λίγη ώρα για αυτόν στην ΕΡΑ Σπορ.