Βαθμολογία

«Άραγε θα ενδιαφερθεί κάποιος για τους παίκτες της Γ’ Εθνικής;»

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού Αστέρα Θανάσης Δρακόπουλος, ο οποίος μέσα από αυτή ζητά να ακουστεί στα αρμόδια γραφεία η φωνή των χιλιάδων παικτών που αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία!

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Αλήθεια τους ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής που ένα μεγάλο ποσοστό ζει από αυτό που κάνει θα το σκεφτεί κάνεις?? Θα συζητηθεί άραγε ποτέ σε καμία τηλεδιάσκεψη πως θα ζήσουν όλοι αυτοί?? Ερασιτέχνες παίχτες στα χαρτιά με άκρως επαγγελματικές υποχρεώσεις στο γήπεδο. Θα συσταθεί άραγε καμία επιτροπή για τα δικαιώματα όλων αυτών των παιχτών??

Από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άραγε θα δούμε ποτέ μια κίνηση η μια δήλωση για όλους αυτούς που είναι στην Γ’ Εθνική?? Την ονομάζουμε ερασιτεχνική όταν μας βολεύει μονό. Ακούμε μονό για τις διοικήσεις ότι ματώνουν και σεβαστό και δίκαιο να έχουν αιτήματα. Οι ποδοσφαιριστές δηλαδή δεν ματώνουν? Πως ζουν? Ας ενδιαφερθεί κάποιος και ας διαβάσουμε και μια δήλωση για όλους αυτούς έστω και τυπική».