Βαθμολογία

Όταν ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός συναντά την Κοινωνική Αλληλεγγύη

Ως ιδιοκτήτης των γνωστών καταστημάτων εστίασης στη Λάρισα «ΜΠΟΛΙΚΟ - σπιτικό φαγητό» και «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ της Νεάπολης» ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας έδειξε πως ερασιτεχνικός αθλητισμός και κοινωνική αλληλεγγύη είναι έννοιες ταυτόσημες αφού και στις δύο περιπτώσεις η προσφορά είναι το ζητούμενο.

Έτσι καθημερινά και για όλο τον Δεκέμβριο θα δίνονται 30 μερίδες μαγειρευτό φαγητό από το κατάστημα «Μπόλικο Σπιτικό Φαγητό» το μεσημέρι και 100 σουβλάκια κάθε βράδυ από το κατάστημα «Το Παραδοσιακό Σουβλατζίδικο-Νεάπολης». Μια κίνηση που πιστεύουμε ότι θα βρει και άλλους συμπαραστάτες στη συνέχεια…

Η ανακοίνωση από τις επιχειρήσεις του κ. Λάμπρου Ιωακείμ Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για την ανακοίνωσή του. Ως Λαρισαίοι νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε λίγη γεύση στους ανθρώπους αυτούς, που τούτη την στιγμή δίνουν την μάχη για να σώσουν όσους περισσότερους φίλους μας και ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας μπορούν. Η στήριξη μας αυτή θα είναι για όλο τον Δεκέμβριο καθημερινά με 30 μερίδες μαγειρευτό φαγητό από το κατάστημά μας Μπόλικο Σπιτικό Φαγητό και 100 σουβλάκια κάθε βράδυ από το κατάστημά μας Το Παραδοσιακό Σουβλατζίδικο-Νεάπολης. Ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Το «ευχαριστώ» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στα καταστήματα «ΜΠΟΛΙΚΟ- σπιτικό φαγητό» και «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ της Νεάπολης» για την ευγενική πρωτοβουλία τους να προσφέρουν δωρεάν νεύματα στους εργαζομένους του νοσοκομείου προς ενίσχυση του έργου τους, στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγουν για τη νοσηλεία κρουσμάτων COVID -19 καθώς και για τον περιορισμό της διασποράς αυτού», αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της γραμματείας της διοίκησης του νοσοκομείου και του διοικητή κ. Δ. Κατσικονούρη και συνεχίζει: «Τέτοιες πράξεις καταδεικνύουν αφενός μεν την κοινωνική ευαισθησία των τοπικών επιχειρήσεων και αφετέρου την αναγνώριση της προσπάθειας και του έργου του προσωπικού του νοσοκομείου, που δίνει καθημερινά μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επιπλέον μαρτυρούν ότι όλοι, μπορούν να συμβάλλουν με διαφορετικό, αλλά εξίσου σπουδαίο τρόπο, στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Από πλευράς της Διοίκησης και του προσωπικού του νοσοκομείου, θέλουμε να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο με αφοσίωση στον πάσχοντα συνάνθρωπο και την κοινωνία και η αλληλεγγύη και έμπρακτη στήριξη σας μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα».