Βαθμολογία

Επέστρεψε ο Τσιλιανίδης εν όψει ΑΕΛ

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα του ΟΦΗ εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ για την προπόνηση της Δευτέρας:

Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (7/12) στο Παγκρήτιο στάδιο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

O Vajebah Sakor, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή αναμέτρηση, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή και θα παρακολουθείται καθημερινά.

Επίσης στον Felipe Souza έγινε αντιφλεγμονώδης έγχυση στη περιοχή της υπαστραγαλικής. Συνεχίζει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Nazareno Solis, ενώ οι Adil Nabi, Jonathan De Guzman και Νίκος Μαρινάκης έκαναν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Ricardo Vaz. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, κατοχής ενώ η προπόνηση περιελάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (8/12), στις 11:00.