Βαθμολογία

«Οι ομάδες μόνο πληρώνουν, δεν έχουν έσοδα από πουθενά...»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο τεχνικός των Δραμινών σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και τη Super League 2. Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δήλωσε:

Για το πρωτόκολλο: «Όσο ήμασταν σε ομαδικές, κάναμε τεστ. Τώρα δεν κάνουμε αλλά ότι έχουν πει το τηρούμε. Τώρα κάνουμε προπονήσεις σε γκρουπ».

Για τη διαχείριση της κατάστασης: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί οι ομάδες μόνο πληρώνουν, δεν έχουν έσοδα από πουθενά και υπάρχουν προβλήματα. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές δεν είναι συγκεντρωμένοι, κάνουν προπόνηση με γυμναστές».

Για τα νέα παιδιά στη Δόξα: «Έχουμε 6-8 παιδιά. Έχουμε παιδιά από την Κ19 έχουμε τον Μαρινάκη από την Κ19 ΟΦΗ, τον Φυτόπουλο από τον Παναιτωλικό που είναι ήδη επαγγελματίας. Για να μπει ένας πιτσιρικάς πρέπει να υπάρχει μια ομάδα έτοιμη για να μπολιαστεί. Στον Παναθηναϊκό ζητούσαν από τον Νίνη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και κάηκε. Στη Δόξα έχουμε 20 νέους παίκτες πρέπει να μονταριστούμε. Χρειάζεται μια ομάδα σταθερή ώστε να εξελιχθούν οι παίκτες».