Βαθμολογία

Super League 2-Football League: Στο βάθος σέντρα!

Όλα δείχνουν σέντρα σε Super League 2-Football League μετά την τηλεδιάσκεψη με τους Λοιμωξιολόγους. Οι προσπάθειες της Ενωσης SL2-FL και του ΠΣΑΠ με την υποστήριξη της SL1 και της ΕΠΟ, φαίνεται πως αποδίδουν επιτέλους καρπούς προκειμένου να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της 2ης και 3ης κατηγορίας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Την Τετάρτη (2/12) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των φορέων του ποδοσφαίρου με το υπουργείο Υγείας και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Η Ενωση SL2-FL μετέφερε το πάγιο αίτημά της να ξεκινήσουν τα δύο πρωταθλήματα και για πρώτη φορά φαίνεται πως υπάρχει θετική εισήγηση από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, προκειμένου οι ομάδες σε πρώτη φάση να επιστρέψουν στις προπονήσεις και μετέπειτα να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς περί τα τέλη Δεκέμβρη ή αρχές Ιανουαρίου.

Οι ομάδες θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας για την πρώτη σέντρα σε SL2 και FL, επομένως αν η κατάσταση με την πανδημία στη χώρα παραμείνει σταθερή, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κυλήσει ξανά η μπάλα στις δύο κατηγορίες το αργότερο στις αρχές του νέου έτους.

soccerplus