Βαθμολογία

Τάτσης: «Είχαμε διάθεση και τελικές»

Η βαριά ήττα της ΑΕΛ απ’ τον Άρη, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς σύμφωνα με τον Γιάννη Τάτση. Η ΑΕΛ ηττήθηκε στην έδρα της με σκορ 3-0. Αυτόματα το αποτέλεσμα είναι κακό. Ειδικά για μια Λάρισα που φέτος δεν δείχνει να είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης Τάτσης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είχε τις προϋποθέσεις, τη διάθεση και τις τελικές στην αναμέτρηση. Απλά ένα κρύο γκολ έφερε τα πάνω κάτω (εννοώντας το δεύτερο των «κίτρινων»).

Ο τεχνικός των «βυσσινί» επισήμανε πως είναι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά έχει εντοπίσει κάποια στοιχεία τακτικά που μπορούν να βελτιωθούν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση:

«Είχαμε τη διάθεση, τις προϋποθέσεις και τις τελικές, εκεί που θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία, δεχθήκαμε κάποιο κρύο γκολ κι ήρθαν τα πράγματα αντίθετα».

Για το τι λείπει: «Είναι 7η μέρα στην ομάδα, είχαμε δύο ματς συνεχόμενα. Φάση αξιολόγησης, είδα τι γίνεται. Έβγαλα κάποια συμπεράσματα, έχουν να κάνουν με την ομοιογένεια και την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Τεχνικά θέματα που είναι… αλυσίδα με τα υπόλοιπα».