Βαθμολογία

Μάντζιος: «Χτίζουμε χαρακτήρα»!

Η ομάδα του αντέδρασε μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, έκανε λόγο για το χαρακτήρα που «χτίζει» η ομάδα του μέσα απ’ τις νίκες, στοιχείο που είναι απ’ τα σημαντικότερα όπως είπε. Μαζί με την αντίδραση που έβγαλε ο Άρης μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου: «Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Ήταν δύσκολη. Ζητούμενο ήταν να αντιδράσουμε και αντιδράσαμε. Μας στεναχώρησε δεν μας επηρέασε η ήττα. Μπήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, ανταποκριθήκαμε καλά, κάναμε τα γκολ, είχαμε φάσεις όπως και η Λάρισα. Πρέπει να ξεκουραστούμε έχουμε σημαντικό κι εξίσου δύσκολο ματς μπροστά μας».

Για την άμυνα: «Δεν κοιτάμε στατιστικά ούτε νούμερα. Μας ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα να νικά, να χτίζει χαρακτήρα. Ανεβαίνει σκαλοπάτι κάθε ματς η ομάδα και χτίζει χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς».

Για το τι κρατάει: «Την προσπάθεια, τη σοβαρότητα, την πειθαρχία που είχε η ομάδα και την προσαρμογή στον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας».