Βαθμολογία

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο νεαρός μέσος του Άρη, Πέτρος Μπακούτσης, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, στο στάδιο «Αλκαζάρ». Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μπακούτσης:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: 

«Σίγουρα μας άφησε μία πικρία, αλλά είμαστε επαγγελματίες και το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΛ. Σίγουρα η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε έρθει στο δρόμο μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι κρατάνε και τι πρέπει να διορθώσουν: 

«Όπως είπα ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και σίγουρα κερδίζουμε κάτι από κάθε ματς. Τώρα πρέπει να δείξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τη ΑΕΛ για να βγούμε νικητές».

Για το ματς με την ΑΕΛ:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά όπως εκείνη θέλει τους τρεις βαθμούς, το ίδιο θέλουμε και εμείς για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στη νίκη:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή τον οποίο εμπιστευόμαστε πάρα πολύ για να βγούμε νικητές».