Βαθμολογία

Χωρίς Τζέγκο, Μπεναλουάν στη Λάρισα

Χωρίς τους Τζέιμς Τζέγκο και τον Γιόχαν Μπεναλουάν θα αντιμετωπίσει ο Άρης την ΑΕΛ, αύριο (2/12) στο Αλκαζάρ. Ο αμυντικός μέσος και ο κεντρικός μπακ του ΑΡΗ έμειναν εκτός αποστολής, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Μπακούτσης και Ντάτκοβιτς πήραν τη θέση τους στην αποστολή της ομάδας.

Η ΠΑΕ αναφέρει: "Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα (εξ αναβολής) με την Α.Ε.Λ., στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (17:15) στο Στάδιο Αλκαζάρ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Datkovic, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Γιόχαν Μπεναλουάν έμειναν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού".