Βαθμολογία

Γρηγορίου: Κανένα σενάριο για επαφή με την Ξάνθη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξέκοψε τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί για ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον ίδιο και την ΠΑΕ Ξάνθη. «Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Δε θα δώσουμε περαιτέρω τροφή σε τέτοια σενάρια».

Με αυτήν την κοφτή απάντηση, ο Μιχάλης Γρηγορίου ξέκοψε με ακόμα πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί για ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον ίδιο και την ΠΑΕ Ξάνθη προκειμένου να ανηφορίσει στην ομάδα της Θράκης.

Πλέον με αυτό το νέο δεδομένο, ο Μιχάλης Γρηγορίου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την περίπτωση της Ξάνθης, απάντησε με αυτόν τον ορθό και κοφτό τρόπο.

Από την ΠΑΕ Ξάνθη επέλεξαν να μην μπουν στην διαδικασία διαψεύσεων. Ωστόσο γεγονός είναι ότι υπάρχουν δίαυλοι με τον Γρηγορίου και εκτίμησε για το έργο του, όπως και ότι ο Γρηγορίου έχει καλό όνομα στην περιοχή λόγω της επιτυχημένης παρουσίας του στην Δόξα Δράμας αλλά και συγγενικών δεσμών που διατηρεί με την πόλη.

Ωστόσο όπως τονίζεται, άλλο η καλή σχέση κι άλλο το φλερτ – πολύ περισσότερο για αντικατάσταση του Πόποβιτς. Οι άνθρωποι της Ξάνθης επιμένουν να λένε ότι πιστεύουν πολύ στο έργο του Αυστραλοκροάτη προπονητή.

Thrakisports