Βαθμολογία

Άρης: «Βλέπει» ΑΕΛ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Κυριακής, αναφέρει: «Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν καμία χαλάρωση... Το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” Αθλητικού Κέντρου, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. (02/12, 17:15) στο Στάδιο “Αλκαζάρ”, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ανέλυσαν τα αιτία της χθεσινής πρώτης ήττας στο Πρωτάθλημα και συμφώνησαν ότι την αφήνουν πίσω τους και κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι.

Όπως αφήναμε πίσω μας τις νίκες και προχωρούσαμε, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Με την ίδια ένταση και με περισσότερο πείσμα ετοιμαζόμαστε τώρα για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, ταχύτητες και παιχνίδια μικρών σχέσεων με μπάλα).

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου”».