Βαθμολογία

Κάναντι: «Χρειαζόμαστε δουλειά στην επίθεση»

Ο κόουτς του Ατρόμητου σχολίασε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στο εκτελεστικό/δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της.

Χωρίς σκορ έληξε το σημερινό (28/11) ματς του Ατρόμητου στη Λάρισα και ο Νταμίρ Κάναντι σχολίασε πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά στην επίθεση. «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη, την οποία δεν καταφέραμε να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλά οργανωμένη η ομάδα, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες και να πάρουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για τα θετικά και τα αρνητικά της αναμέτρησης. «Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι κρατήσαμε το μηδέν, στα αρνητικά ήταν ότι δεν παίξαμε γρήγορα τη μπάλα και δεν παίξαμε πιο βαθιά στην περιοχή. Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι». Για την αλλαγή συστήματος στο παιχνίδι (σ.σ. το «γύρισε» σε 3-4-3) σχολίασε ότι «πρέπει να μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και να έχει η ομάδα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Εδώ βρίσκομαι για να βοηθώ την ομάδα και να παίρνει τις νίκες».