Βαθμολογία

Άρης: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Άρης: Η Γ.Σ. της ΠΑΕ ενέκρινε την ΑΜΚ ύψους 1 εκατ. ευρώ και προκήρυξε νέα με το ίδιο ποσό! Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Άρης, ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1.000.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία θα πάνε στις υποχρεώσεις της ομάδας, τόσο αναφορικά με την τρέχουσα ομάδα όσο και για χρήματα τα οποία οφείλονταν από παλιότερες σεζόν και έπρεπε να καλυφθούν.

Ταυτόχρονα, η Γ.Σ. των «κίτρινων» αποφάσισε την προκήρυξη νέας αύξησης που επίσης θα φτάνει στο ύψος του 1.000.000 ευρώ. Επίσης χρήματα που θα καλυφθούν απ’ τον Θόδωρο Καρυπίδη, για τις ανάγκες της ομάδας. Σε μια σεζόν που τα έσοδα είναι ελάχιστα, οι συγκεκριμένες κινήσεις είναι αναγκαίες για την ομαλή πορεία (σε οικονομικό επίπεδο) της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι σήμερα, Παρασκευή (27/11), πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της και αποφάσισε την έγκριση ολοκλήρωσης αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της κατά ποσού ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και την προκήρυξη νέας αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου έως του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ».