Βαθμολογία

Ηρακλής: Τέλος ο Τσίλντρες, φέρνει Χάτσερ!

Στον Ηρακλή προχωρούν στην αντικατάσταση του Μπράντον Τσίλντρες με τον Ουίλιαμ Χάτσερ. Στην έξοδο οδηγείται ο Μπράντον Τσίλντρες από τον Ηρακλή, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, με τον Ουίλιαμ Χάτσερ να είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του!

Ο Αμερικανός γκαρντ του «γηραιού» που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, στηρίχθηκε από τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο, όλο αυτό το διάστημα, καθώς έκρινε ότι έπρεπε να του δοθούν ευκαιρίες για να προσαρμοστεί, καθώς ήταν ένας παίκτης που προέρχονταν από το κολεγιακό πρωτάθλημα και δεν είχε την εμπειρία και τις παραστάσεις από την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Όμως, επειδή ο χρόνος κυλά και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόοδος (στο τελευταίο παιχνίδι με το Περιστέρι αγωνίστηκε για 14.57 λεπτά και είχε 3 πόντους και 2 ασίστ) φαίνεται ότι πλέον τεχνικός του Ηρακλή κοιτάζει πιο σοβαρά από ποτέ την προοπτική αντικατάστασης του.

Μάλιστα, φαίνεται ότι υπάρχει έτοιμη λύση, ένας πολύ ποιοτικός γκαρντ τον οποίο ήθελαν και το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά το υψηλό κασέ του ήταν απαγορευτικό για την ολοκλήρωση του deal.

Τώρα φαίνεται ότι ωρίμασαν οι συνθήκες και ο Ουίλιαμ Χάτσερ είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στον Ηρακλή, για να τον ενισχύσει στις υποχρεώσεις του στην Basket League.

onsports.gr