Βαθμολογία

ΑΕΚ-Ζόρια 0-3

Βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ με αντίπαλο τη Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με σκορ 0-3. Στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς στο 48' ο Σάκχοφ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά.

Στο 61ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Ένωση, καθώς είδε την εστία της να παραβιάζεται. Μετά από σέντρα ο Γκρόμοβ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Αθανασιάδης δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και δεν μπλόκαρε, με τον στράικερ των φιλοξενούμενων να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει από κοντά.

Στο 68ο λεπτό η ΑΕΚ λίγο έλειψε να σκοράρει με τον Σβάρνα, ο οποίος έκανε μία σέντρα-σουτ, βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της εστίας των Ουκρανών.

Στο 75ο λεπτό η Ζόρια πέτυχε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με σκόρερ τον Καμπάεβ, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη. Στο 86’ από τα 11 μέτρα ο Γιουρτσένκο, έκανε το σουτ και μέσα για το τελικό 0-3.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (66' Γαλανόπουλος), Ινσούα, Σιμόες, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Λιβάγια, Τάνκοβιτς (66' Ανσαριφάρντ).

Ζόρια: Σεβτσένκο, Τσιγκάνικς, Αμπού Ανά, Βέρνιντουμπ, Φαβόροβ, Ιβανισένια, Κοτσέρχιν, Γιουρτσένκο, Γκρόμοβ, Χλάντκι, Καμπάιεβ.