Βαθμολογία

Το μέλλον του ανήκει!!!

Η εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χρόνια της οικονομικής κρίσης προβάλει ακόμη πιο επιτακτικά την ανάγκη οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι να παράγουν πλέον ποδοσφαιριστές υψηλής απόδοσης μέσα από ένα μακροχρόνιο πλάνο ανάπτυξης.

Πολύ συχνά ακούμε στο ποδόσφαιρο να χαρακτηρίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές 16 έως και 20 ακόμη ετών ως ταλέντα χωρίς οι περισσότεροι να γνωρίζουν τον ορισμό του τι είναι ταλέντο.

Τί είναι πραγματικά ποδοσφαιρικό ταλέντο και ποια τα κριτήρια επιλογής του; Ποδοσφαιρικό ταλέντο μπορεί να χαρακτηριστεί το παιδί, που διαθέτει ιδιαίτερες ικανότητες φυσικές (ταχύτητα), ψυχικές (προσωπικότητα) και νοητικές (εξυπνάδα), τις οποίες αφού βελτιώσει στις διάφορες φάσεις ανάπτυξης του, θα του δώσουν τη δυνατότητα να πετύχει υψηλή απόδοση στο ποδόσφαιρο.

Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Βησσαρίων Δρόσος έχει παρουσιάσει μια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και αυτό ήρθε μέσα από συστηματική δουλειά. Εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος πως τίποτα στην ζωή δεν θα του χαριστεί.

Ο χαρισματικός παίκτης διαθέτει ποδοσφαιρικό ταλέντο και αποτελεί βασικός στέλεχος της ΑΕΛ Κ19.  Επιδιώκει να μπει στη ζωή μας μέσα από τις εμφανίσεις του! Στόχος του μεγάλος να γίνει επαγγελματίας και να αγωνιστεί με την αντρική ομάδα της ΑΕΛ!

Ο Βησσαρίων ακόμη και την περίοδο της καραντίνας δουλεύει καθημερινά, ακατάπαυστα και δεν αφήνει ημέρα να πάει χαμένη αφού ξέρει καλά πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός. Πιστεύει όμως στα πόδια του και στις δυνατότητές του και δηλώνει έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Σπουδαίο ταλέντο ο μικρός…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ