Βαθμολογία

Στρώθηκε ο νέος τάπητας «χαλί» στο Στάδιο Φαρσάλων

Το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων ξεκινά σιγά σιγά να θυμίζει και πάλι γήπεδο και μάλιστα πολύ όμορφο τουλάχιστον στο εσωτερικό του. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων και με πολύ μεράκι και δουλειά τοποθετήθηκε ο ολοκαίνουργιος φυσικός τάπητας.

Πλέον πραγματικά ο αγωνιστικός χώρος είναι «στολίδι» και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες σε αποδυτήρια, γραφεία και γυμναστήρια που στεγάζονται εντός του Σταδίου.

Ενώ θα ξεκινήσουν οι εργασίες και στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων το οποίο επίσης «σάρωσε» ο «ΙΑΝΟΣ». Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και τα πάντα να είναι «ρευστά» όμως παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στον τομέα του αθλητισμού στην Επαρχία τα έργα αποκατάστασης από την θεομηνία δείχνουν να ολοκληρώνονται και να θυμίζουν και πάλι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Βέβαια λείπει το βασικότερο ο αθλητισμός καθώς σε όλα τα αθλήματα υπάρχει «λουκέτο» όμως ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και σίγουρα τότε θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα να υποδεχθούν ξανά έναν σημαντικό «πνεύμονα».

protostypos.gr