Βαθμολογία

Απόλλων Λεμεσού: Παρουσίασε τον Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού, με την κυπριακή ομάδα να παρουσιάζει σήμερα τον Ελληνα προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Μάιο του 2022. Ο Κρητικός κόουτς μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Κύπρο και για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεώρησα ότι αυτό έπρεπε να κάνω και να υπογράψω στον Απόλλωνα. Με μεγάλο σεβασμό και στις δύο πλευρές. Θεωρώ πως βοηθήσαμε την ομάδα στα μέγιστα. Εγώ όσα χρόνια κάνω προπονητική δεν έκοψα την ευκαιρία από κάποιον να πάει παραπάνω. Είμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου χαρούμενοι. Ήρθαμε σε ομάδα που έχει άλλο επίπεδο. Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους μας», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε για την ένταση που δημιουργήθηκε με την προηγούμενη ομάδα του:

«Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω και κάνω. Τήρησα όσα είχαμε συμφωνήσει. Σέβομαι την άλλη πλευρά, προκλήθηκε ναι αναστάτωση, αλλά δεν θέλαμε να γίνει. Στη ζωή μου, όπου και να βρίσκομαι, όποιος και να είναι ο στόχος, όλα γίνονται όταν κερδίζεις στόχους κάθε μέρα. Να γίνουμε ομάδα με σκληρή δουλειά, να βελτιωνόμαστε και να είναι ορατό κάθε Κυριακή. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό επακόλουθο. Να είμαστε συνεπείς στην καθημερινότητα. Όλα τα άλλα είναι θέμα δουλειάς. Ο Απόλλωνας θέλει να πάρει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε τη φετινή σεζόν».