Βαθμολογία

Shopping Star: Ανησυχία για την εξέλιξη του παιχνιδιού...

Mπορεί ακόμα να βλέπουμε πρωτότυπα επεισόδια από το “Shopping Star” με παρουσιάστρια  την Βίκυ και στον “πικάντικο” σχολιασμό τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο ωστόσο για ακόμη μια φορά το αγαπημένο πρόγραμμα πολλών τηλεθεατών που σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης κάθε μεσημέρι κατέβασε ρολά τουλάχιστον από άποψη γυρισμάτων. Λόγω του δεύτερου lockdown τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης έκλεισαν οπότε το παιχνίδι δεν μπορεί να συνεχίσει γυρίσματα καθώς τα καταστήματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κόνσεπτ.

Σύμφωνα με το παιχνίδι, κάθε εβδομάδα επιλέγονται πέντε γυναίκες για να διαγωνιστούν στο «Shopping Star». Οι πέντε διαγωνιζόμενες, που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, εκτός από «ανταγωνίστριες», η κάθε μία έχει και τον ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες. Οι κανόνες είναι απλοί: Έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και budget προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα, που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες αλλά και από την Βίκυ Καγιά!

Ωστόσο, αυτή τη φορά σε σχέση με την πρώτη φάση της πανδημίας το STAR και η εταιρεία παραγωγής που διαχειρίζεται το παιχνίδι είχαν φροντίσει να είναι μπροστά σε επεισόδια οπότε προς το παρόν δεν τίθεται θέμα διακοπής προβολής των επεισοδίων και συνεπώς επαναλήψεων από άποψη προγραμματισμού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος δεν υπάρχει αν συνεχιστεί η καραντίνα…

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου