Βαθμολογία

Kλειστό το κατάστημα της Αlpha Bank στη Λάρισα

Kλειστό είναι σήμερα το κατάστημα της Αlpha Bank στη Λάρισα, στην οδό Παπαναστασίου, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο. Το κατάστημα θα  λειτουργήσει ξανά αύριο με νέα σύνθεση προσωπικού.

Η ανακοίνωση της Τράπεζας:

"Προληπτικά αναστέλλεται σήμερα Δευτέρα, 16.11.2020, η λειτουργία του Καταστήματος της Alpha Bank στη Λάρισα (Αλ. Παπαναστασίου 23), καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα Covid-19 σε Εργαζόμενο του Καταστήματος.

Η Alpha Bank θέτοντας άμεσα σε εφαρμογή το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί σήμερα γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν στο Κατάστημα έως και την Παρασκευή 13.11, θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Το Κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 17.11, με νέα σύνθεση Προσωπικού από Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα, μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες, την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας".