Βαθμολογία

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα και επιστροφές μετά τα 18 κρούσματα

Η περιπέτεια της ΑΕΚ με τον κορονοϊό φαίνεται πως οδεύει πλέον προς το τέλος της, με τρεις ποδοσφαιριστές να είναι αρνητικοί στο τεστ που έκαναν την Παρασκευή (13/11).

Ο λόγος για τον πρώτο παίκτη που είχε βρεθεί θετικός, τον Μιχάλη Μπακάκη και τους Πέτρο Μάνταλο και Νασίμ Χνιντ. Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στα πρωινά τεστ στα Σπάτα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ουσιαστικά έτοιμοι πλέον για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αλλά πριν συμβεί αυτό θα υπάρξει προβληπτικά ένας ακόμη έλεγχος ώστε άπαντες να είναι 100% σίγουροι.

Αξίζει επίσης να υπογραμμίσουμε ότι αρνητικό ήταν και το τεστ μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις. Αντίθετα, κατά τον σημερινό έλεγχο βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Για τη Δευτέρα (16/11) έχουν δρομολογηθεί τεστ και για τα αρκετούς από τους νοσούντες, τόσο ποδοσφαιριστές, όσο και μέλη του σταφ που ήδη νιώθουν καλύτερα. Θυμίζουμε ότι συνολικά 18 μέλη, εκ των οποίων 10 ποδοσφαιριστές, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες.

onsports.gr