Βαθμολογία

Ζιάγκας: «Εύχομαι να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης του κορονοϊού»

Ο προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας, Ζήσης Ζιάγκας μας μετέφερε τις δικές του σκέψεις και προβληματισμούς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι σε αυτές τις νέες συνθήκες και το πως βιώνει ο ΠΟΕ τις νέες συνθήκες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Ζιάγκα: «Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας καθώς αυτή η πανδημία έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας. Αρχικά εύχομαι οι ειδικοί να βρουν άμεσα την λύση και να τελειώσει ο εφιάλτης αυτός.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο και δη την Γ Εθνική κατηγορία τα πράγματα τώρα είναι δύσκολα. Έχουμε σταματήσει και προσπαθούμε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε ένα θεμιτό επίπεδο.

Δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς πρόκειται επί το πλείστον για παιδιά που δουλεύουν και που έχουν και άλλες υποχρεώσεις πέραν του ποδοσφαίρου. Βέβαια οι συνθήκες είναι ίδιες για όλους.

Πρέπει να δούμε πως και πότε θα ξεκινήσουμε ξανά κάθε πότε θα διεξάγονται αγώνες και φυσικά να γίνει πάλι μια νέα μίνι προετοιμασία. Αν παραδείγματος χάρη οι αγώνες γίνονται κάθε Κυριακή θα είναι πιο εύκολο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να επανέλθει πιο γρήγορα ενώ αν οι αγώνες είναι Τετάρτη – Κυριακή, οι δυσκολίες είναι τεράστιες.

Όσον αφορά το κομμάτι των δυσκολιών εμείς ως ΠΟΕ διατηρήσαμε τον περσινό κορμό έχουμε μια δυναμική με παιδιά από την περιοχή και είναι πιο εύκολο να μην χαθεί η σταθερότητα που υπάρχει.

Όμως σκεφτείτε ότι υπάρχουν παράγοντες που έχουν πληρώσει ήδη υψηλές προκαταβολές έχουν κάνει σχεδιασμό και συμφωνία μέχρι τον Μάρτιο π.χ. και πλέον όλα είναι στον αέρα.

Είναι δύσκολο εν μέσω πανδημίας, πλέον τα πράγματα θα είναι πολύ πολύ δύσκολα καθώς ο κόσμος που ήταν κυρία πηγή εσόδων για τις ομάδες δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, οι άνθρωποι που στηριζόταν μια ομάδα με μια διαφήμιση πχ ή μια πινακίδα στο γήπεδο οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν πληγεί και όλο αυτό είναι κύκλος.

Εύχομαι και ελπίζω οι ειδικοί να βρουν άμεσα την λύση και να τελειώσει άμεσα ο εφιάλτης αυτός. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να επανέλθουμε άμεσα στα γήπεδα αλλά και την φυσιολογική καθημερινότητα μας».

Πηγή: elassona884