Βαθμολογία

Περιστέρι: Παρελθόν ο Παπανικολόπουλος!

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπανικολόπουλο ανακοίνωσε το Περιστέρι. Το διαζύγιο με τον Νίκο Παπανικόπουλο ανακοίνωσε το Περιστέρι. Ο έμπειρος τεχνικός αποχωρήσει μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας, καθώς συμφώνησαν με τη διοίκηση πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος ανέφερε για τη λύση της συνεργασία του με το Περιστέρι: «Στενοχωρημένος για την αποχώρηση, αλλά σίγουρος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αποχωρώ από το Περιστέρι, ύστερα από δυόμιση υπέροχα χρόνια. Η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με πυξίδα το DNA της θα συνεχίσει να πορεύεται με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυόμιση χρόνια και, προφανώς, παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, καθώς έλαβαν υπόψη τους όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί».