Βαθμολογία

«Περιμένοντας την έναρξη της Super League 2…»

Η χιουμοριστική ανάρτηση παράγοντα για τη σέντρα στη Super League 2 που δεν φαίνεται στον ορίζοντα…

Η έναρξη της Super League 2 για μια ακόμη χρονιά έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, με την πανδημία του κορονοϊού να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια η σέντρα στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας καθυστερεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά φέτος η καθυστέρηση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.

Κι αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες περιμένουν το «ΟΚ» από τις υγειονομικές αρχές της χώρας για να ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα, δεχόμενοι τη διενέργεια τεστ και το πρωτόκολλο που ακολουθείται στη Super League.

Προς το παρόν οι αρχές είναι αρνητικές στο να ξεκινήσει η Super League 2, με τους παράγοντες να φτάνουν στα όριά τους, μιας και η δράση στην κατηγορία έχει διακοπεί από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ τα έξοδα τρέχουν. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Καραϊσκάκη, Στέλιου Μπέκα, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του Λεωνίδα Λεουτσάκου με άσπρα μαλλιά από το 2040, περιμένοντας ακόμα τη σέντρα στο πρωτάθλημα…

onsports.gr