Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Να μας πουν τι γίνεται»!

Ο πρόεδρος Super League 2 και Football League μίλησε για όλα στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV. Οργή υπάρχει στις ομάδες της Super League 2 μετά τις συνεχόμενες αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος παρά το γεγονός πως όλες οι πλευρές βεβαιώνουν πως έχουν πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να πάμε σε σέντρα!

Στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε χθες ο πρόεδρος  Super League 2-Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος που έδειξε απογοητευμένος από τις εξελίξεις...που δεν τρέχουν... Aναλυτικά είπε:

"Εμείς από την πλευρά μας με όλες τις ομάδες της Super League 2 έτοιμες έχουμε κάνει ότι μα ότι μας έχει ζητηθεί για να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Βλέπετε ότι και στη Super League 1 έγινε η αρχή, το πρωτάθλημα ξεκινησε αλλά δεν έχουν αποφύγει τα κρούσματα και τα προβλήματα!

Περιμένουμε κάτι επίσημο, από κυβερνητικά στελέχη! Το θέμα μας έχει να κάνει με πολλά υπουργεία! Ας βγουν και να μας πουν δεν παίζετε! Να μας πουν τι γίνεται!

Αλλά πρέπει να ξέρετε πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει ξεκινήσει η Super League 2! Η Πορτογαλία για παράδειγμα με περισσότερα κρούσματα αναλογικά από την Ελλάδα και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει κανονικά!".

Μάλιστα ο κ. Λεουτσάκος εξέφρασε και έναν ακόμα (ενδεικτικό) προβληματισμό: "Αλλά τι άλλο να πούμε τώρα! Είναι δυνατόν σε διαφορετικά αθλήματα να τηρείται σχεδόν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο;"