Βαθμολογία

Super League 2: Νέο άκυρο στην έναρξη του πρωταθλήματος

Super League 2: Νέο στοπ στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος έβαλε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων - Στάση αναμονής τηρούν οι ομάδες. Τελικά ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/11) θα κυλήσει η μπάλα στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς παρά την αισιοδοξία που έβγαινε από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αποφάσισε να μην επιτρέψει την σέντρα στο νέο… μαραθώνιο.

Ο αυξανόμενος ρυθμός των κρουσμάτων και ο αριθμός των θανάτων λόγω κορονοϊού που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα προβληματίζει την Επιτροπή. Κατά πληροφορίες οι ειδικοί φέρονται να έβαλαν σε πρώτη φάση «stop» στην εξαίρεση κι άλλων πρωταθλημάτων, όπως η Super League 2. Το «κόκκινο» δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα και σε άλλα αθλήματα που αιτήθηκαν αγωνιστική δράση με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League 1, που είναι ο βασικός κανόνας.

Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας τηρούν στάση αναμονής και άπαντες κατανοούν την ανάγκη να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι χωρίς «ακραίες» τοποθετήσεις, ώστε η κατηγορία να μη βρεθεί με την πλάτη στον... τοίχο, σε οικονομικό επίπεδο. Η σέντρα για την SL2 θα επανεξεταστεί πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά της η διοργανώτρια έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και εξακολουθεί να προσπαθεί ώστε η έναρξη να γίνει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί υπομονή από όλους καθώς τα πάντα είναι στο χέρι των Λοιμωξιολόγων και το θέμα σχετίζεται με την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή η έναρξη της Super League 2 με εβδομαδιαία τεστ και αναβολή αγώνα - μέχρι να αλλάξει το πρωτόκολλο - στα τρία κρούσματα σε ομάδα.


onsports.gr