Βαθμολογία

Μαντζανάς: «H κυβέρνηση έχει διάθεση να βοηθήσει το ποδόσφαιρό μας»

Για την όλη κατάσταση που ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού, μίλησε στη mikriliga.com ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς.

Τόνισε δε, μεταξύ άλλων, πώς πρέπει να υπάρξει πρόνοια από το κράτος για τις οικογένειες που ζουν από το ποδόσφαιρο και πλήττονται ενώ ευχήθηκε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στην καθημερινή κανονικότητα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μαντζανάς:

«Σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνει όλη η ανθρωπότητα και φυσικά και η χώρα μας με την πανδημία του κορονοιού, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι να υπάρχει η υγεία σε όλο τον κόσμο και να ξεπεραστεί όλος αυτός ο εφιάλτης σύντομα.

Αναμφίβολα η ζημιά που γίνεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και κυρίως στην Super League 2 αλλά και στην Football League με επακόλουθο και στις υπόλοιπες κατηγορίες, είναι μεγάλη.

Αρκετές οικογένειες που ζούνε και κινούνται γύρω από όλες αυτές τις ομάδες περνάνε δύσκολες - οικονομικά - στιγμές και εδώ θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη πρόνοια από το κράτος.

Πιστεύω ότι η κυβέρνηση έχει διάθεση να βοηθήσει το ποδόσφαιρο μας και αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα πράξει, ώστε να μην υπάρξει καμία αδικία στο εγγύς μέλλον, αμέσως μετά το τέλος αυτής της πανδημίας.

Θα πρέπει και εμείς να συνδράμουμε ώστε να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις που θα βοηθήσουν στην ποιοτική άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που στην παρούσα φάση βλέπει όλους τους κόπους του και τα όνειρα που χτίζαμε για φέτος να πάνε στράφι.

Όμως πάνω από όλα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και εύχομαι ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μου, γρήγορα και με υγεία να επιστρέψουμε στην καθημερινή μας κανονικότητα, εφαρμόζοντας βέβαια όλα όσα μας λένε οι λοιμωξιολόγοι μας.»