Βαθμολογία

Τσιώλης: «Θα με ενδιέφερε ο Ηρακλής»

Ο Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ επιπλέον μίλησε για τον Άρη και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προοπτική να δίνει η NOVA και η Cosmote τα ματς στην ΕΡΤ λόγω lockdown: «Ωραία πρόταση και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί το κράτος. Θα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό. Εννοείται πως πέρα από την ομάδα του θα βλέπει και άλλα ματς».

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο στην Ελλάδα: «Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω. Ποιο το ζητούμενο να έχουν 32 με 35 παίκτες τότε; Δεν γίνεται να βρεθούν άλλοι παίκτες με 3 κρούσματα; Όταν το 60% είναι θετικοί τότε δεν μπορεί να γίνει το ματς»;

Για το αν έχει επηρεαστεί το πρωτάθλημα από την πανδημία: «Σίγουρα υπάρχει θέμα ρυθμού. Η συνοχή και η αγωνιστική ετοιμότητα δηλαδή. Όμως από την άλλη, καθώς έβλεπα χθες την Άστον Βίλα με την Άρσεναλ, είχα καιρό να δω ομάδες να δουλεύουν έτσι στην αντεπίθεση. Υπάρχουν ομάδες που το διαχειρίζονται καλά και άλλες που όχι. Στην Ελλάδα έχουν επηρεαστεί οι ομάδες αρκετά. Ο ρυθμός έχει πέσει, υπάρχουν πολλά προβλήματα».

Για τον Ηρακλή και αν του έχει γίνει πρόταση: «Ήταν ένα απωθημένο που δεν έκατσε 2-3 φορές. Δεν έχω πρόταση. Πάντα με ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και δεν με αφήνει ασυγκίνητο. Έχουν να κάνουν όλα με την προοπτική. Που στοχεύει να πάει τον Ηρακλή αυτός που τρέχει την ομάδα, τι στόχους έχει που θέλει να πάει τον σύλλογο. Αν μπορεί να το στηρίξει κάθεσαι και το συζητάς. Ο Ηρακλής δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα».

Για τον Άρη: «Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός εκεί που είναι ο Άρης. Δεν είναι μονότονος και έχει πολλές λύσεις επιθετικά. Αν τελειώσει ο γύρος και είναι εκεί ο Άρης, μπορεί να το πιστέψει περισσότερο. Έχω διατελέσει 2 φορές εκεί και έχω μια άλλη σχέση με την ομάδα. Μέσα στην πρώτη τριάδα θα χτυπηθεί πιστεύω. Ποιες άλλες ομάδες θα μπουν εμπόδιο τώρα στον Άρη; Εκεί πρέπει να στοχεύει, στην τριάδα. Θα μας το δείξει στην πορεία αν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Τα στοιχεία που δείχνει όμως είναι πάρα πολύ θετικά. Μεσοεπιθετικά μ αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι απρόβλεπτος. Έχει μοιρασμένα ποσοστά στην επίθεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το κορωνο-πάρτι που συμμετείχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού: «Είναι μεγάλη ανευθυνότητα και ο Ολυμπιακός έκανε το αναμενόμενο που τους κατονόμασε. Η καθημερινότητα των παικτών αυτών έχει να κάνει με συνανθρώπους μας».

 

Metropolis