Βαθμολογία

Μανούρας: Έφυγα λόγω στρατού και μετά...

Ο Αποστόλης Κυργιάζος ο Γενικός Αρχηγός των Μετεώρων, σε συνέντευξη  στο sportskalampaka αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και  στην αποχώρηση του προπονητή Νίκου Μανούρα πριν από μία εβδομάδα περίπου από την ομάδα της Καλαμπάκας δηλώνοντας πώς αποχώρησε λόγω πρότασης από άλλη ομάδα.

Από την μεριά του, ο Νίκος Μανούρας με δήλωσή του στο TrikalaSportiva, αναφέρει τα παρακάτω: “Ήταν γνωστό εξ αρχής πριν συμφωνήσω με τα Μετέωρα ακόμα, ότι φέτος θα έπρεπε να υπηρετήσω τη θητεία μου στο στρατό το αργότερο τον Μάρτιο, οπότε τώρα με την καραντίνα και τα μέτρα θεώρησα καλύτερο μιας και θα ήταν χαμένοι μήνες να υπηρετήσω τη θητεία μου και όπως είναι λογικό δεν γινόταν να έχω την ευθύνη μιας ομάδας επιπέδου Γ Εθνικής.

Δήλωσα παραίτηση από τα Μετέωρα και τις αμέσως επόμενες ημέρες και παρά την καραντίνα και το πάγωμα του αθλητισμού σε Εθνικό επίπεδο, είχα μια πολύ καλή πρόταση από άλλη ομάδα ώστε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε ένα προπονητικό δίδυμο, όπου φυσικά όταν θα χρειαστεί να λείπω για τις υποχρεώσεις μου η ομάδα δεν θα μένει ακέφαλη. Οπότε ήρθα σε συμφωνία.

Αλλά αυτό ήταν κάτι που το είπα την ημέρα που χαιρέτησα τους παίκτες των Μετεώρων, το γνώριζαν όπως και η διοίκηση. Το είπα μπροστά σε όλους ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Δεν ήταν κάτι κρυφό ή μυστικό. Δεν γινόταν τη δεδομένη χρονική στιγμή να συνεχίσω για πολλούς λόγους.

Πέρασα 1,5 χρόνο πολύ όμορφα στα Μετέωρα και με την απόλυτη στήριξη τους, όπως στήριξα και εγώ την ομάδα και τη διοίκηση σε πολύ δύσκολες στιγμές και καταστάσεις πέρυσι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή συμβαίνουν και απρόοπτα. Προχωράμε παρακάτω».