Βαθμολογία

Μυροφορίδης: «Δεν είμαστε δημόσιοι κίνδυνοι!»

Χανιά: Κραυγή αγωνίας από τον Παύλο Μυροφορίδη για την απουσία δράσης σε Super League 2 και Football League. Ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής των Χανίων ανέβασε βίντεο στα social media, με επικεφαλίδα, «Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά μας κούρασαν», αναφορικά με την αβεβαιότητα στη Super League 2 και τη Football League.

Μεταξύ άλλων ο Μυροφορίδης ανέφερε: «Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα υπάρχει μόνο στην πρώτη κατηγορία. Παρότι είναι επαγγελματικές και οι δυο παρακάτω κατηγορίες. Σε όλο τον πλανήτη, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να λειτουργεί και να παίζεται. Με όλα τα μέτρα τα προβλεπόμενα, με τα τεστ που πρέπει να γίνονται στους παίκτες. Αυτοί λειτουργούν και σέβονται τον επαγγελματία. Του λένε κάνε τη δουλειά σου, αφού δεν είσαι δημόσιος κίνδυνος.

Δημόσιοι κίνδυνοι δε θα είμαστε, δε θα είναι οι ομάδες που μπορούν να τηρούν τα πρωτόκολλα. Στην Ελλάδα είναι άγνωστη λέξη ο σεβασμός στον επαγγελματία. Η αλήθεια είναι ότι δε βλέπετε τις άλλες κατηγορίες. Κάποια στιγμή να σταματήσουμε να παίζουμε κρυφτό και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δε γίνεται να περιμένουμε μια ανακοίνωση και αυτή να μην έρχεται ποτέ. Καταντά αστείο όλο αυτό που γίνεται.

Θα ήταν πιο φρόνιμο να βγει κάποιος να πει, θα παίξετε τότε. Μην περιμένετε, μη βασανίζεστε. Δε ξέρω ποιος ή ποιοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Είναι αμαρτία να υπάρχει τέτοια ασέβεια σε δυο επαγγελματικές κατηγορίες, με 90%  Έλληνες παίκτες, ενώ στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία έχει 70% ξένους παίκτες.

Θέλουμε να τηρούμε το πρωτόκολλο, για την υγεία μας και των οικογενειών μας. Είναι σημαντικό συναίσθημα η χαρά του ποδοσφαίρου για έναν άνθρωπο κλεισμένο στο σπίτι του σε περίοδο καραντίνας, ακόμα και από την τηλεόραση, χωρίς να έρχεται στο γήπεδο. Μια σημαντική παρέα. Σκεφτείτε ότι θα κάνετε καλό. Δεν βλέπω να σκέφτεστε με βάση το καλό, αλλά σκέφτεστε με δεδομένα. Έτσι δεν δημιουργείτε συναίσθημα».